Bestrijd de winterkwaaltjes met deze 3 hacks

Bikinibody-Christmas-Kerst-winter-3-tips-om-winterkwaaltjes-te-bestrijden

We liepen nog maar net in bikini’s rond, of het is alweer tijd voor dekentjes, een overdosis kerstmuziek en warme chocomelk. De harde realiteit van die vrieskou? Bacteriën, cravings én the blues à volonté! Maar hoe kan je nu in godsnaam die zomerse feel good behouden? Daar is voornamelijk één antwoord voor, en dat is -yes, you guessed it- een gezonde levensstijl! Omdat wij jou willen besparen van die typische winterkwaaltjes, hebben we alvast enkele tips voorgeschoteld.

1. (Healthy) comfort food for the win!

We know, We know: je wil comfort, comfort en nog eens comfort! Dat een koud slaatje je op dit moment niet doet watertanden, snappen we maar al te goed. Maar wat als we je vertellen dat je jouw zoetste fantasieën kan waarmaken, maar tegelijk een vitaminebom binnenkrijgt? Yes, you heard us: ook wanneer het sweater weather is, kan jij lekker jouw bikini body behouden. Je weet wat ze zeggen: summer bodies are made in the winter!
Het geheim? Slim omgaan met jouw comfort food keuzes! Voor bijna elke naughty craving bestaat er een gezond (en lekker) alternatief. Zin in frietjes? Wat dacht je van een huisgemaakt ovengebakken alternatief? Zin in zoetigheden? Waarom wissel je dan niet jouw gesuikerde granola in voor onze gezonde winter granola? Zo geniet je van meer nutriënten aan minder calorieën. Die winterse smakencocktail van pecannoten, goji- en veenbessen, cacao en kaneel? Die zal jou bovendien ook zeker niet teleurstellen. Pinky promise! 😉
De kers op de taart? Je kan er bovendien méér van eten dan van het ongezonde alternatief! Guilt-free food baby? Yes, please…

2. It’s time for…YOU!

Die strijk die je nog moet doen na jouw lange werkdag: die kan je soms beter laten liggen. Tijd voor jezelf is belangrijker voor jouw gezondheid dan je denkt. Zo kan het jouw dagdagelijkse stress flink verminderen! Minder stress betekent minder makkelijk ziek worden én heerlijk slapen. Cheers to me-time! Waarom neem je geen uurtje de tijd om te gaan sporten? Denk aan dat fantastisch gevoel die je daarna zal krijgen. Je weet wel, het gevoel dat je de wereld aankan! Maak een wandeling met familie en geniet van die heerlijke portie buitenlucht. Blijf je toch liever binnen in de warmte? Geniet dan van een heerlijk theemomentje. Vul jouw allermooiste tas met onze winter teatox en drink die winterse vermoeidheid weg. De krachtige kruidenmix zorgt er bovendien voor dat jouw metabolisme een flinke boost krijgt en die jaarlijkse venijnige verkoudheid geen schijn van kans maakt. Heel mooi meegenomen, toch!?

3. Take it easy

Je hebt het waarschijnlijk al gemerkt: tijdens de wintermaanden heeft jouw lichaam meer behoefte aan slaap. Dat komt omdat er meer melatonine (=slaaphormoon) wordt aangemaakt door gebrek aan daglicht. Daarom is het belangrijk dat je jouw lichaam voldoende rust gunt. Dat avondje uit? Die laat je dit weekend misschien best achterwege. Die tequila shot? Die ruil je best in door onze winter shots. Zo vul jij lekker jouw winter-tekorten aan en overwin je die winterse slaapneigingen – the healthy way. Danku, moeder natuur!
Klaar om energiek de winter door te huppelen? Onze Bikinibody winter granola, teatox en shots maken het je alvast net dat beetje makkelijker om mind en body in gezonde balans te houden!

Dit bericht is gepost in Tips. Bookmark de link.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *